Close

Dag 36 Stubbekøbing – Fejø

Dagens vejr

 

Turen gik i dag fra Stubbekøbing til Fejø en tur på 47 km 
Vind fra sydvest på 4-10 m/s
Bølger op til 0,5 fra sydvest
Strøm vestgående med op til 2,5 knob skiftende til østgående med 0,5 knob

Endnu en spændende dag på vandet

Jeg stod tidligt op i morges for at kunne komme på vandet til kl 6 og dermed opnå at fange strømmen hvor den var stærkest med mig. De første 20 km var hurtigt overstået, faktisk havde jeg roet dem inden kl 9:00. Jeg er helt vild med stærk medstrøm. Man skal ikke arbejde så hårdt som ellers, og man kommer hurtigere frem. Herfra tog modvinden til og strømmen skiftede fra medstrøm til modstrøm.

 

Jeg roede mod Fejø og lavede dermed et godt kryds på ca 12 km. Efter at jeg havde startet krydset, gik der kun få km før jeg kunne fornemme Femø ude i horisonten. Det blev jeg ved med at kunne, indtil jeg var 4 km derfra hvor tågen kom væltende ind over mig. Jeg mistede lidt min stedsans men så er det jo heldigt, at jeg har mit kompas som jeg kan følge.

Tåge er noget af det mest spændende at ro i, fordi det bliver lidt i blinde, hvis man ikke konstant holder fokus på retningen, men det er fedt at ro i. Jeg føler mig altid helt alene på den fede måde, og jeg nyder det lidt. Men i dag var nydelsen ikke så stor i tågen. Det skyldtes jeg havde en god modvind og konstant fik vandsprøjt i hovedet. Men jeg kom frem til Femø hvor jeg ladede min telefon op med min powerbank, spiste og fik kontaktet Malene og Mikael som har Fejø Kajakhus.
De har været så søde at låne mig deres hus i nat, så jeg kan få tørret mit tøj. Tak for det.

Jeg roede derefter fra Femø til Fejø hvor jeg sover i nat.

 

TV 2 ECHO var forbi, da jeg var ved Nordsjælland. Den færdige video kan du se her.

Sov rigtig godt alle sammen

 

Det Handler Om At Ville Det

Storstrømsbroen

2 Comments on “Dag 36 Stubbekøbing-Fejø

Jens Lauritsen
20. marts 2019 at 22:47

Måler du strøm hastighed ved stoppe med at ro og så se på GPS, fx 100 m?

Svar
Lasse Boegh
21. marts 2019 at 5:38

Hej Jens
Nej det har jeg ikke gjort, jeg har udelukkende brugt fcoo forudsigelser.
Mvh Lasse

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kajak-Lasse – Lasse A. Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk