Close

Dag 40 Vemmenæs - Christiansminde - Skarø

Dagens vejr

 

I dag er turen gået fra Vemmenæs til Skarø på 23,7 km
Vind fra sydvest på 4-6 m/s
Strøm sydøst gående med op til 0,5 knob om morgenen og sydvest gående med op til 1 knob om eftermiddagen
Bølger om til 0,25 m

 

Det har idag været en utrolig dejlig dag. Jeg startede min dag ved at vågne kl 6 i shelteret ved Hegnet på Vemmenæs. Jeg åbnede sidedøren og lå og kiggede ud på Langelandsbroen i min sovepose. Jeg lå her længe, faktisk en hel time indtil jeg måtte igang med at pakke sammen inden dagens første interview og starten på turen. Interviewet var til P4 Fyn som ville hører lidt om hvordan turen har været indtil nu.

 

Jeg fik pakket sammen og gik på vandet til kl 10 hvor jeg roede mod Hotel Christiansminde. Hotellet er en af mine sponsorer og de havde valgt at sætte et arrangement op så folk kunne komme og hilse på mig og sige velkommen hjem til din hjemstavn. Jeg roede afsted i spænding om hvor mange der mon mødte op. Da jeg ankom til Svendborgsund mellem Grasten og Troense, kom Michael Otto roende. Michael gav mad og en seng da jeg havde passeret Helsingør. Nu var han kommet til Sydfyn for at tage 5 km mere med mig. Lidt efter stødte Henrik til truppen. Henrik var kørt fra Silkeborg for at møde mig, han lånte mig sit sommerhus da jeg ankom til Bønnerup Strand. Da vi kom længere ind i Svendborgsund kom også Iben og Rune som til dagligt ror i Svendborg. Jeg kunne på lang afstand tydeligt se at der var dukket mange op for at tage i mod mig. Jeg vil skyde på at der stod omkring 50 personer inde ved/på Christiansmindebroen. Heriblandt familie, folk jeg kender, samt nogle jeg aldrig har mødt før. Det var en virkelig stor oplevelse. En kæmpe tak skal lyde fra mig til alle de fremmødte.

Ligeledes skal Hotel Christiansminde have en stor Tak jeres arrangement, det var en fornøjelse at spise jeres søndagsbrunch.

Ved 15.30 tiden roede jeg fra Christiansminde til Skarø hvor jeg overnatter i nat.

God aften og tak til alle som bakker mig op i dette projekt.

 

Det Handler Om At Ville Det!

Dejlig morgenstund på Vemmenæs

Min eskorte i Svendborgsund

Tak for følgeskabet…

Og de var…

…der alle sammen

TAK

Flot aftenstund på Skarø

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kajak-Lasse – Lasse A. Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk