Close

Dag 41 Skarø - Vitsø/Ærø

Dagens vejr

 

I dag gik turen fra Skarø til Vitsø på Ærø, det blev en tur på 25,6 km.
Vind 6-8 m/s fra nordvest. 
Bølger maks 0,7 m fra nordvest 
Strøm østgående med op til 0,5 knob

 

Så er det på torsdag ca. kl. 12 at jeg lægger min hånd på Grænsesten nr. 1 ved Kollund Skov og afslutter min tur Danmark Rundt I Havkajak, og dermed  mit forsøg på at erobre det Rød Hvide Bånd(link).

 

Jeg vågnede i dag til den flotteste solopgang i dejligt vejr. Jeg fik pakket sammen og pakket kajakken, men nåede kun 500 m før turen var ved at være slut. Jeg sejlede på en stor sten men heldigvis er min kajak hårdfør, så der skete ikke noget. Turen gik derefter mod Drejø som blev lyst op af morgensolen. Ved Drejø satte jeg kursen mod Ærø nordvest spids. Det blev en tur i modvind og modbølger, men det gik godt derud af. Solen og skyerne gjorde det sjovere at lave krydset da der hele tiden var noget nyt at kigge på. Det var skyformationer og lyset på land der ændrede sig, det var smukt og interessant at iagttage. Mere eller mindre perfekt Rovejr.

Jeg er kommet godt frem til Vitsø på Ærø.

God aften alle sammen

 

Det Handler Om At Ville Det!

Et kik mod Svendborgsund

Flot vejr på vandet

Ærø om bagbord

Over vandet…

Under overfladen…

2 Comments on “Dag 41 Skarø-Vitsø/Ærø

Tue Olesen
25. marts 2019 at 21:33

Så er målet i sigte. Mega godt! Må vejret og energien være med dig på opløbsstrækningen – hold dig skarp til det sidste!

Svar
Henrik felding
27. marts 2019 at 0:48

Hej lasse,
Hvor er det herligt at høre, at du nu er landfast med Kruså! Nu skal du tage det stille og roligt ind gennem Flensborg fjord. Godt roet knejt!
Det var en dejlig dag i Svendborg i søndags – du har en fantastisk familie, som bakker dig op, og som – med god grund – er stolte af dig.
Jeg nød både turen på sundet og brunchen i godt selskab.
Nu kan du snart se grænsestenen og glæde dig over at du bevarede humøret og viljstyrken hele vejen rundt om dejlige Danmark.
Lykke til med de sidste dagsrejser!

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kajak-Lasse – Lasse A. Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk