Close

Glædelig Jul alle sammen

Igår d. 22/12 rejste jeg fra Bornholm og hjem til mine forældre på Thurø for at holde jul. Turen hjem tog ca. 5 timer, og jeg var først hjemme efter midnat. Tiden i flyet og toget brugte jeg på at slappe af med musik i ørene, men jeg var så heldig at mine forældre hentede mig i Nyborg, så turen hjem gik lidt hurtigere. Tak til dem.

Flyet er lige lettet og min rejse hjem er startet

Et kig ud over Svendborgsund mod Kidholm og med Grasten i baggrunden.

Et kig ud over Svendborgsund fra Thurø mod Troense

I vandet igen

Idag har jeg brugt dagen på at slappe og på at gå en tur til vandet, så jeg endelig kunne komme i vandet igen. Vinterbadningen skal jo holdes ved lige.

Den sidste uge har jeg knoklet på med at skrive bachelor, og jeg har derfor ikke været i vandet. Badningen blev idag på den hårde måde, altså uden sauna og i regnvejr. Det var bare ud på broen, af med tøjet og i vandet for derefter at komme i tøjet igen og gå videre. 


Det var en fed oplevelse at gå i vandet uden at gå direkte ind i saunaen bagefter. Jeg fik hurtigt varmen med hjælp fra gåturen hjem. Det var en fornøjelse og min plan at gøre det hver dag, mens jeg er på Thurø, inden jeg skal tilbage og rette det sidste af bacheloren.

Et kig ned i Thurøbund med Walsteds Baadeværft i venstre side

Et kig ud over Svendborgsund med Thurø på højre side og Troense på venstre side

Lasse på vej ud og vinterbade

Lasse lige efter en tur i vandet

Like Kajak-Lasse på Facebook og følg mig på Instagram

 

Jeg ønsker Jer en Glædelig Jul

 

Det Handler Om At Ville Det!

Kajak-Lasse – Lasse A. Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk