Close

Tilkendelsen af det Rød Hvide Bånd

Hej alle. Det er nu noget tid siden i har hørt fra mig, men jeg har heller ikke været god til at komme på vandet efter min hjemkomst. Straks efter fuldførelsen af min tur Danmark Rundt I Havkajak, flyttede jeg til København, hvor jeg var heldig at kunne bo lidt ved nogle rigtig gode venner, mens jeg startede på mit job og ledte efter lejlighed. 

Tak for jeres hjælp.  

Nu har jeg styr på boligsituationen og jeg har fået gang i min hverdag. Næste skridt er derfor at få startet op på at ro en masse kajak igen. Jeg har derfor meldt mig ind i Københavns Kajakklub.

 

Mødet med Juryen bag det Rød Hvide Bånd

I søndags kom dagen hvor jeg skulle møde Juryen bag det Rød Hvide Bånd for at fortælle om min tur Danmark Rundt i Havkajak. Det blev en rigtig god dag.  

 

Juryen består af alle som har modtaget det Rød Hvide Bånd efter at have roet Danmark rundt under regelsættet. 

Start på turen i regn

På vej mod storebæltsbroen falder regnen 

Storebæltsbroen

Storebæltsbroen set fra kajakken

Leg i strømmen

Leg i strømmen ved bropillerne

Vi startede kl. 13 med at ro en tur ud fra Isbådmuseet i Korsør med kurs mod Sprogø i regnvejr, dog uden noget vind.

Under turen klarede det langsomt op og solen kom frem. Vi roede lidt frem og tilbage mellem bropillerne hvor der var en god strøm, hvilket var med til at gøre turen rigtig god og sjov. Når der ikke blev leget i kajakken så blev der snakket og udvekslet anekdoter fra hver vores ture. 

Da man ikke må gå i land på Sprogø valgte vi i stedet at gå i land på en af de øer som er blevet dannet omkring højbroens ankerblokke.  Her vokser forskellige planter, en af dem er Strandspinat som vi lige skulle smage på, og det kan anbefales. Efter smagsprøven og en god kop kaffe gik turen tilbage til Korsør.  

Det blev en kort men rigtig dejlig og hyggelig tur i dejligt vejr. 

Pause = kaffe

Pause = Kaffe

Turen går hjem

Turen går hjem 

Sommerhuset

Da vi kom tilbage til land fortsatte sammenkomsten/mødet i et sommerhus tæt derved.

Her blev Wolfgangs logbog gennemgået og godkendt. Wolfgang er en tysk herre som roede Danmark rundt i sommers. 

 

Derefter kom turen til mig.  Kortet og logbogen kom frem hvorefter jeg gennemgik alle dagene.

 

De fremmødte juryemedlemmer kiggede på hinanden og nikkede. 

 

Herefter tildelte de mig beviset på at jeg er optaget i gruppen af roere som har klaret udfordringen. 

 

Det var en rigtig dejlig dag som jeg længe har glædet mig til, tak til Jer som dukkede op. 

At ro Danmark Rundt I Havkajak og erobre det Rød-hvide Bånd har været en kæmpe oplevelse fra start til slut. 

Jeg vil derfor anbefale alle med lyst til langture i kajak, at springe ud i det.

 

TAK! 

Solnedgang over storebælt
Overrækkelsen
Lasse Det Rød Hvide Bånd

2 Comments on “Tilkendelsen af det Rød Hvide Bånd

Bente Nielsen
6. november 2019 at 14:23

Hej LasseStort tillykke med båndet skal lyde herfra Cafe Hawblik, Asaa, Nordjylland…..godt gået, du er en figther.Godt at høre fra dig igen…vi glemmer ikke dit besøg først i april, hvor Allan og jeg gjorde klar til vores åbning d.5.april 19…..du trængte til noget varme og lidt mad…dog havde vi kun en rugbrød m/ost og en kop kaffe…men dejligt vi kunne hjælpe dig!….Vi åbner igen til påske 2020, så skulle du komme forbi, er du hjerteligt velkommen!

Svar
Lasse Boegh
6. november 2019 at 23:54

Hej Bente
Tusind tak og tak for jeres gæstfrihed i café Hawblik, det var super hyggeligt at møde/ snakke med jer

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kajak-Lasse – Lasse A. Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk