Close

Dag 44 Sønderhav-Grænsesten nr. 1

Dagens vejr

 

I dag blev det til 6,67 Km fra Sønderhav til Grænsesten nr. 1

Vind 2-6 m/s fra vest
Bølger og strøm var uden betydning

44 Dage 1315 km Grænsesten nr. 1

Nu har jeg fuldført mit forsøg på at erobre det Rød Hvide Bånd ved at ro Danmark Rundt i Havkajak.

Jeg startede min dag helt stille og roligt med at nyde fuglenes pippen og åens rislen.

Klokken lidt i 10 kom Mie og Torkild som begge ville følge mig til mål. Mie er efterhånden garvet i at følge folk til Grænsesten nr. 1.

Inden vi kunne komme på vandet måtte jeg lige klare et interview med TV2syd. Men herfra gik det helt stille og roligt i dejligt ro vejr, med en masse snak om turen og hvordan jeg havde det med at det snart var slut.

Og på den ene side er det jo rart at turen stopper, men omvendt så har jeg egentlig også lysten til bare at ro videre.

Da vi havde roet omkring 3 km blev jeg roet i møde af Per, som har været med til at lære mig at ro kajak, samt Knud, som har støttet mig gennem projektet og kørt min kajak til grænsen og nu hjem igen. Da vi nærmede os grænsestenen trak mit følgeskab sig lidt tilbage og jeg tog turen under broen og gik op ad gendarmstien til grænsesten nr. 1, hvorpå jeg lagde min hånd, som afsluttende handling på min tur.

Fremmødt var min familie både fra Fyn og Jylland samt en masse journalister som kæmpede om det bedste spot.

Efter min hånd var lagt på grænsestenen stod den på champagne, kram og en hulens masse billeder og et par interviews. Tak til alle som mødte op I har været med til at gøre dette til en kæmpe stor dag, og jeg har været rigtig glad for at dele den med Jer.

 

Tilbage til det pulserende samfund

På vej hjem til Thurø har Knud og jeg været “heldige” at ramme køkørslen over Fyn, så nu er jeg igen tilbage i det virkelige samfund.

Rigtig god aften til jer alle sammen.

 

Det handler om at ville det, men også om at gøre det!

Kajak-Lasse ror i mål
Kajak-Lasse Grænsesten nr.1
Grænsesten nr. 1
Velkommen hjem

3 Comments on “Dag 44 Sønderhav-Grænsesten nr. 1

Tue Olesen
28. marts 2019 at 23:24

Stort tillykke med at have nået dit mål – hele turen rundt! Stærkt roet, Lasse – du gjorde hvad der skulle til, og førte beslutningerne ud i livet! Sådan!

Svar

Du har gjort dit stærke slogan til virkelighed – det har været spændende af følge dig, og jeg kommer til at savne den daglige dosis læsning fra “Danmark Rundt” turen. Vi ses på vandet – og et stort tillykke herfra.

Svar
Henrik felding
29. marts 2019 at 9:24

Hej Lasse – kæmpe stort tillykke fra os i Silkeborg. Du har jo haft dine kriser undervejs – også en del værre end du har skrevet om i blog’en – men ‘det har jo handlet om at ville det’, så du er fortsat og kommet flot igennem.
Den yngste Danmark Rundt – alene om vinteren – det er en imponerende bedrift.
Vi gamle kajak-nørder letter på kasketterne .
Nu kan du tage hul på næste kapitel i Lasses eventyrlige Liv med smil og rank ryg!
Held og lykke fremover!
Henrik

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kajak-Lasse – Lasse A.Bøgh – Telefon +45 2299 8946 – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk