Dag 43 Klinting Hoved-Sønderhav

I dag gik turen fra Klinting Hoved til Sønderhav en tur på 36,9 km
Vind 4-6 m/s fra vest
Bølger 0,25 m fra vest
Strøm 0,25 knob udadgående

Jeg startede morgenen med at ligge i teltet og lytte til bølgerne der stille skyllede ind på stranden.

Herefter gik jeg igang med at pakke ned, inden det var tid til at komme på vandet. Der gik ikke mange km før jeg kæmpede med smerter i ryggen, som strålede ned i mit venstre ben. Jeg måtte derfor på land efter 20 km for at rette kroppen ud. Smerterne forsvandt så snart jeg kom op at stå.
Jeg roede videre til Alnor, hvor jeg mødte Mie som havde inviteret på eftermiddagskaffe, inden vi sammen roede videre mod Sønderhav. På denne strækning havde min krop det godt igen og jeg mærkede ingen smerter.

Jeg ligger nu i mit telt og lytter på regnen, og glæder mig til at jeg skal ro de sidste km i morgen. Turen går til Grænsesten nr. 1 som jeg skal lægger min hånd på for at afslutte turen.
Dette sker kl. 12

Rigtig god aften til Jer alle sammen

Det Handler Om At Ville Det !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *