Close

Dag 42 Vitsø/Ærø - Klinting Hoved

Dagens vejr

 

I dag gik turen fra Klinting Hoved til Sønderhav en tur på 36,9 km
Vind 4-6 m/s fra vest 
Bølger 0,25 m fra vest 
Strøm 0,25 knob udadgående

Turens sidste mørkeroning

Jeg har i dag brugt formiddagen på at sove længe og slappe af så vinden kunne lægge sig hvilket den gjorde mellem kl 14 og 15.

Jeg kom på vandet til kl 15 hvor jeg startede dagens første kryds med sidevind bølger og strøm. Det gik godt med over 7 km/t de første 12 km. Herefter skiftede kursen og jeg fik modvind.

Som turen gik så gik solen også ned, og jeg fik min sidste sejlads i mørke, under mit forsøg på at erobre det Rød Hvide Bånd. Jeg slutter turen på torsdag kl 12 når jeg lægger min hånd på Grænsesten nr 1, ved Kollund skov.

Det var dejligt at ro i mørke hvor der samtidig var lys over Høruphav og Sønderborg.

Nu ligger jeg i teltet og slapper af til lyden af vandet der skylder op på stranden.

God aften

Det Handler Handler Om At Ville Det!

Landet kommer frem efter en lang nat

One Comment on “Dag 42 Vitsø/Ærø-Klinting Hoved

Der var jeg forbi i sidste uge – fantastisk dejligt beliggende lejerplads. 2 dage mere og så er det rød hvide bånd “hjemme” Lasse – godt roet af dig. Jeg har desværre ikke mulighed for at møde dig på torsdag, men vi ses nok en anden gang.

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kajak-Lasse – Lasse A. Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk