Close

Sponsorerne

Strategicoach.dk

Strategicoach.dk

Hos strategicoach er vi forretnings- og mentaltrænere – det at arbejde med Lasse passer derfor rigtig godt sammen med vores kerneydelse, da det er netop disse områder, han ønsker sparring på.
Vi synes samtidig, at det er et spændende projekt: At træne en ung, ambitiøs mand til at nå sine mål – på både det forretningsmæssige og det personlige niveau – og Lasse’s mål er bestemt ambitiøse.
Vi er specialister i at skabe de blivende forandringer, der betyder performance på den lange bane – at være sponsor for Lasse betyder at både han og vi kan gøre det vi er bedst til – og at vi kan have det sjovt undervejs på rejsen.

Morten Waldorf, Strategicoach
http://www.strategicoach.dk/

Hotel Christiansminde er et 4-stjernet hotel, med 98 sydvendte rummelige værelser og suiter,
alle med egen altan eller terrasse samt egen indgang. De fleste værelser med udsigt over Svendborg Sund.
Vores køkken fokuserer på at forkæle vores gæster med nordisk inspireret mad, baseret på lokale råvarer i videst muligt omfang.
 
Hotel Christiansminde og Svendborg byder på en masse sjove og spændende oplevelsesmuligheder året rundt, både på land og til vands.
Vi tilbyder ligeledes gode faciliteter og særlige pakke-ophold til bl.a. kajakroere, cyklister, mountainbikere og vandrere, – og er
gerne behjælpelige, hvis der er andre aktiviteter, du måtte ønske at dyrke i dette skønne område.
Vi ser frem til byde jer velkommen i det skønne Christiansminde.

Hjemmeside: https://outdoor.christiansminde.dk/
Facebook: https://www.facebook.com/HotelChristiansminde/ 
Instagram: https://www.instagram.com/hotelchristiansminde/


Friluftsland er Danmarks førende specialforretning med udstyr til friluftsliv. Vi tror helhjertet på, at godt udstyr giver bedre oplevelser, og på en tur som den, Lasse har valgt at begive sig ud på, er godt udstyr en nødvendighed. Derudover er det dejligt at se den danske natur være rammen for et seriøst friluftsprojekt, og vi vil gerne være med til at give Lasse de bedste forudsætninger for at komme godt igennem ”Det rød-hvide bånd” og sikkert i mål ved Grænsesten nr. 1.

Hjemmeside: https://www.friluftsland.dk
Facebook: https://www.facebook.com/Friluftsland/
Instagram: https://www.instagram.com/friluftsland/

Teamkayak

Hjemmeside: www.Teamkayak.dk
Facebook: www.facebook.com/teamkayakeu/
Instagram: www.instagram.com/teamkayakeu/


Gram Kajak

Gram Kajak

Hvis man ønsker sig noget, dybt, inderligt og passioneret, så får man det.
Det gælder uanset om det er materielle ting, eller oplevelser.
 
Underbevidstheden arbejder hen mod opfyldelsen af ønsket/målet.

Når du inderligt ønsker noget, får din hjerne dig til at foretage de ting, der leder hen mod opfyldelsen.
Den registrer når du erfarer noget du kan bruge, og lagrer det – helt ubevist. Din hjerne er tunet ind på målet, og på vejen høster den erfaringer og viden.
 
Således skete også det for Lasse da han drømte om at ro Danmark rundt, mens det er vinter koldt, sne, fugt og blæst, måske is, hvis det bliver sådan en vinter vi får.
Man fortryder jo kun det man ikke prøver, som Lasse siger.
 
Den indstilling ligner min, og derfor synes jeg det er en god ide at sponsere en pagaj til Lasse. Jeg ved den holder. Den holdt til Erik B. Jørgensens 3500 km ad Yukon floden, og jeg glæder mig til at se hvordan den klarer Danmark rundt i frostgrader.
 
God tur Lasse.
Gram Kajak ved Lars Gram
https://gramkajak.dk

Det er en ære for os at sponsorer Lasse, der har sat for mål at erobre det Rød Hvide bånd som den yngste i dens historie. Lasse vil få brug for sin fysik, mentale styrke og ikke mindst det rette udstyr for at kunne fuldføre sit mål. Daniamant A/S har sikkerhed til havs i højsædet. Vi manufakturer og investere kun i produkter der er med til at sikre sikkerheden på skibe eller personer der er til havs. Vi er derfor glade for at kunne sponsorer Lasse med vores ODEO Distress Flare og med vores W4 Alkaline redningsveste lys. Med disse produkter er vi med til at sikre Lasses sikkerhed til havs, hvilket er første prioritet for os.
www.Daniamant.com


Sandberg Active

”Vi synes det er cool på mere end én måde at Lasse vil tage en tur rundt om Danmark i havkajak – om vinteren! For at alle kan følge med i hvad Lasse foretager sig, er masser af strøm en forudsætning. Det kan Sandberg Active hjælpe med, også under ekstreme betingelser.
God tur, Lasse!”
www.Sandbergactive.com

Profil Optik Ravn Svendborg

Gerritsgade 15
5700 Svendborg
​Telefon: 62 21 05 11
E-mail: svendborg.optik@finnravn.dk