Close

Færdiguddannet sygeplejerske!

I august 2015 rev jeg teltpælene op og flyttede til Bornholm for at uddanne mig til sygeplejerske på Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole. Det har været tre lærerige år. Jeg har lært en masse om sygepleje, mig selv og om at sejle og ro kajak. Jeg har lært mange nye mennesker at kende, både på studiet men også gennem arbejde og sporten.

Det hele kulminerede idag, da jeg bestod den sidste eksamen med store roser og nu kan kalde mig for sygeplejerske. Det var dejligt at få overstået bacheloren, som de sidste par måneder har hængt tungt på min bachelormakker og jeg. I dag lettede skyen, og jeg har nydt at hænge ud med et par af mine venner og min mor.

Et nyt kapitel starter

Nu hvor eksamen er ovre, så starter et nyt kapitel for mig. Jeg sætter nu alt ind på at ordne de sidste forberedelser, inden jeg begynder på at Ro Danmark Rundt i Havkajak.

 

Forberedeserne består i at lave flere sponsoraftaler, optimere noget udstyr samt få nogle flere kilometer i kroppen efter et par måneder uden de mange og lange ture pga. bacheloropgaven.

Jeg glæder mig til at fortælle jer mere om nye aftaler, hvilket udstyr jeg medbringer på turen og om kajakturene.

 

Det Handler Om At Ville Det!

Kajak-Lasse – Lasse A. Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk

I august 2015 rev jeg teltpælene op og flyttede til Bornholm for at uddanne mig til sygeplejerske på Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole.
Det har været tre lærerige år. Jeg har lært en masse om sygepleje, mig selv og om at sejle og ro kajak.
Jeg har lært mange nye mennesker at kende, både på studiet men også gennem arbejde og sporten.
Det hele kulminerede idag da jeg bestod den sidste eksamen med store roser og nu kan kalde mig for sygeplejerske. Det var dejligt at få overstået bacheloren som de sidste par måneder har hængt tungt på min bachelormakker og jeg. Idag lettede skyen og jeg har nydt at hænge ud med et par af mine venner og min mor.

Lasse, Peter og Daniel fejre en veloverstået eksamen

Et nyt kapitel starter

Nu hvor eksamen er ovre, så starter et nyt kapitel for mig. Jeg sætter nu alt ind på at ordne de sidste forberedelser inden jeg begynder på at Ro Danmark Rundt i Havkajak.
Forberedeserne består i at lave flere sponsoraftaler, optimere noget udstyr. Samt få nogle flere kilometer i kroppen efter et par måneder uden de mange og lange ture, pga. bacheloropgaven.
Jeg glæder mig til at fortælle jer mere om nye aftaler, hvilket udstyr jeg medbringer på turen og om kajakturene.

Det Handler Om At Ville Det!