Close

Ny Sponsor - Gram Kajak

Jeg er glad for at kunne offentliggøre, at Gram Kajak har valgt at blive en af sponsorerne på min tur Danmark Rundt i HavkajakGram Kajak laver grønlandske kvalitetspagajer efter gamle traditioner i både træ og carbon. 

 

Hvorfor lige Gram Kajak?

Jeg har ønsket at benytte en pagaj fra Gram Kajak, da jeg under Danmark Rundt i Havkajak helt sikkert vil få brug for at aflaste mine muskler og led. Dette kan jeg gøre ved at benytte en af disse pagajer. Jeg glæder mig til at vise jer billeder af pagajen og fortælle om min oplevelse af at ro med en af Gram Kajak’s grønlandske pagajer.  

 

God Søndag 

 

Det Handler Om At Ville Det!

Kajak-Lasse – Lasse A. Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk

Jeg er glad for at kunne offentliggøre at Gram Kajak, har valgt at blive en af sponsorerne på min tur Danmark Rundt i Havkajak

Gram Kajak laver Grønlandske kvalitets pagajer efter gamle traditioner i både træ og carbon. 

Hvorfor lige Gram Kajak?

Jeg har ønsket at benytte en pagaj fra Gram Kajak, da jeg under Danmark Rundt i Havkajak helt sikker vil få brug for at aflaste mine muskler og led. Dette kan jeg gøre ved at benytte en af disse pagajer. Jeg glæder mig til at vise jer billeder af pagajen og fortælle om min oplevelse af at ro med en af Gram Kajak’s grønlandske pagajer.  

God Søndag