Close

Teamkayak bliver en del af sponsorteamet til mit projekt Danmark Rundt i Havkajak 2019 

Jeg er glad for at kunne offentliggøre, at jeg har indgået et samarbejde med Teamkayak, som er Danmarks eneste distributør af kajakker og kajakudstyr. 

 

I januar har jeg gentagende gange besøgt Teamkayak i Herfølge, hvor jeg har udvalgt det kajakudstyr, som er nødvendigt til min ekstreme kajaktur rundt om Danmark. Teamkayak har ved hvert besøg været kompetent og har givet udtrykt for en stor tiltro til mig og turen. 

Jeg dimitterede fra sygeplejerskeuddannelsen i går og rejste derefter fra Bornholm for sidste gang i denne omgang. Siden min eksamen er der sket meget, og jeg har følt det som en følelsesmæssig rutschebanetur. Jeg bestod eksamen og fik besøg af mine forældre og min bror. Samtidig med dette har jeg også skulle sige på gensyn til nogle mennesker på Bornholm, som jeg holder meget af. 

Jeg tager nu hul på et nyt kapitel i mit livet, og de første sider starter med, at jeg skal forberede mig til Danmark rundt i kajak.

 

I dag har jeg brugt nogle timer i godt selskab med Teamkayak. De var som altid meget hjælpsomme og kompetente, hvad angik vejledning om kajakudstyr til min tur, og de gav mig nogle gode råd med på vejen. Jeg kom derfra med en masse godt udstyr, som billedet nedenfor viser. Jeg glæder mig meget til at prøve det!

Jeg har også brugt tid på at læse op til prøven i VHF, som jeg skal bestå for, at jeg er i stand til at bruge en håndholdt radio under min tur. Jeg skal bruge radioen, hvis jeg kommer i nød og har brug for at kalde på hjælp. Jeg skal også bruge radioen til at kommunikere med havne, både og så videre. Jeg skal for eksempel bruge den, når jeg krydser vandet mellem Ebeltoft og Sjællands Odde.

I morgen tager jeg på besøg ved en ny kommende sponsor, som i skal glæde jer til at høre mere om. 

 

 

Det Handler Om At Ville Det!

Kajak-Lasse – Lasse A. Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk