Close

Dag 28 Tisvildeleje - Sletten Havn

Dagens vejr

 

I dag gik turen fra Tisvildeleje til Sletten Havn, det var en tur på 56 km.
Vind 6-12 m/s fra sydvest og sydøst
Bølger op til 1,5 meter fra øst
Strøm op til 2 knob nordgående

 

Morgenen startede i morges kl 4:30 ved at TV2 Echo kom og startede optagelserne. Jeg kom desværre først på vandet kl 8:20. Men det gik tjuhaj afsted med et snit på 7,4 km/t med vinden og bølgerne i ryggen. Jeg måtte i land flere gange for at der kunne laves andre billeder, men det gik let og de var gode til at gøre det på mine præmisser. De lå og jagtede mig helt ned til Helsingør med kamera og drone, så nu må vi se om de har fået lavet nogle fede ting. 

 

Da jeg nåede ned til Kronborg havde jeg en kraftig modvind samt modstrøm, og jeg kom nærmest ikke frem men jeg ville videre. Jeg kom til færgerne netop som en færge sejlede ind i havnen. Jeg forsøgte at krydse men jeg var ikke aggressiv nok i min roning, og jeg måtte vende om og lade færgerne passere inden jeg igen forsøgte mig. Denne gang kom jeg længere frem inden de næste færger ankom, og jeg endte med at ligge midt imellem dem, men jeg var kommet fremad. Det var utroligt hårdt men jeg vidste at det kun var for en periode så jeg fortsatte. Ved en lille strand syd for Helsingør gik jeg i land og pustede lidt inden jeg roede videre mod Humlebæk. Michael fra Nivå Kajakklub roede mig i møde. Vinden var hård og bølgerne store, men de faldt lidt som vi kom sydpå indtil 2 km før Sletten havn, hvor vinden gik op på 12 m/s, og bølgerne blev omkring 1,5 m. Det endte med en hård tur i havn.

Nu er jeg taget med Michael hjem, tak for husly, bad og mad.

Det har været en super god dag med en hård afslutning.

 

I ønskes en God Aften…

 

Det Handler Om At Ville Det!

TV2 Echo i aktion

Nakkehoved Fyr

Kronborg

Snart kom Kronborg om styrbord

One Comment on “Dag 28 Tisvildeleje-Sletten Havn

Lars Gram
13. marts 2019 at 7:44

Det var et ordentligt stræk du tog 🙂
Pas nu på kroppen, selv om den bliver stærkere og stærkere.
Nervepirrende med de færger. Kbh. havn bliver nok noget lignende.

Fortsat god tur.

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kajak-Lasse – Lasse A. Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk