Close

Dag 27 Havnebyen - Tisvildeleje

Dagens vejr

 

I dag gik turen fra Havnebyen til Tisvildeleje en tur på 46,59 km 
Vind 0-8 m/s fra vest – skiftede til nordøst midt på dagen
Bølger 0-0,5 m fra nord
Strøm ubetydelig

 

Flot morgen efter nattefrost

Jeg vågnede i morges til et koldt telt, der var -2,8 gr.C så det var svært at forlade soveposen. Min multifuelbrænder driller og jeg har derfor ikke kunnet få varme til at tørre tøjet. Imens jeg pakkede sammen kom en sød mand forbi og ønskede god tur. 

 

Morgenen var super flot, det var nær vindstille og havblik. Det gik godt derud af. Jeg lavede nogle kryds over bugterne. Efter 30 km gik jeg kortvarigt på land for at fylde lommerne med müslibar og skifte batterier i min GPS. Da jeg igen kom på vandet skiftede vindretningen og jeg fik dermed modvind. Bølgerne begyndte at komme ind fra siden, hvilket gjorde at der skulle bruges lidt ekstra kræfter. Det har været dejligt at ro langs kysten i dag. Mentalt hjælper det meget at kunne se man kommer fremad. Nu er jeg i Tisvildeleje og er klar til at komme ned i soveposen. Min brænder virker stadig ikke… så jeg må affinde mig med vådt tøj i morgen tidlig. Det er heldigvis kun koldt de første minutter. 

 

I morgen tidlig kommer TV2 Echo, de vækker mig kl. 4.30 hvorefter de følger mig i løbet af dagen. 

Fortsat god aften til Jer alle sammen…

 

Det Handler Om At Ville Det!

Flot morgen ved havnebyen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kajak-Lasse – Lasse A. Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk