Close

Endelig skete det!

Lasse ruller ved Vang Pier

Kajak-Lasse ruller med kajakken ved Vang Pier under en træningstur i november

Endelig kan jeg lancere kajak-lasse.dk
Jeg har i de sidste par måneder arbejdet på at bygge denne hjemmeside op fra bunden, så du kan følge med i min forberedelse op til og under selve turen Danmark rundt i Havkajak.

Hjemmesiden har jeg lavet for at:

  1. Give dig mulighed for at læse og følge med i mit projekt/ tur. 
  2. Skrive logbog, under Danmark Rundt i Havkajak.

 

Jeg har tidligere lavet nogle opslag om mine kajakture og fra nogle ture i vandet op på min Facebook side Kajak-Lasse, samt på min Instagram. Like og følg mig på facebook og instagram, så du kan blive opdateret hver gang, jeg laver nye opslag herinde. Jeg fortsætter med at opdatere på de sociale medier, men det er her på bloggen, du kan få de dybere beskrivelser om mine tanker og turer. 

 

Projektet skal opbygges

Jeg har de sidste måneder været igennem mange tanker og overvejelser, om hvordan projektet skal bygges op.   
Det har til en start været vigtigt at komme lidt igang med at lave nogle opdateringer på Facebook og Instagram, som du meget gerne må like og følge.

Efter at de sociale medier kom på benene gik jeg i slut september straks igang med at lave kajak-lasse.dk, hvilket har været en lang og spændende proces. Man skal hele tiden tænke på, hvordan man ønsker, dels at man selv bliver præsenteret, men også hvordan projektet bliver præsenteret, og om siden er brugervenlig for jer der følger med.
Jeg syntes heldigvis at kajak-lasse.dk er blivet en fin hjemmeside, men er der noget du tænker ville have godt af at være anderledes, så kontakt mig endelig og kom med dine råd, ideer eller spørgsmål.

 

Næste skridt i forberedelserne

Næste skridt på vejen for at blive klar er at finde sponsorer, som vil være med til at indlede et samarbejde med mig. 
Det bliver endnu en spændende og udfordrende proces, men jeg glæder mig. Dette vil du høre mere om, som det kommer til at skride fremad.

 

Det Handler Om At Ville Det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kajak-Lasse – Lasse A. Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk