Close

Break fra bachelorskrivningen

Dagene går i øjeblikket med at skrive min bacheloropgave, så jeg kan blive færdig på sygeplejerskestudiet og dermed komme ud og ro Danmark Rundt i Havkajak, inden jeg skal ud på arbejdsmarkedet. 

Dagene kan for mig godt føles meget lange, og det er ofte mørkt inden jeg når hjem om eftermiddagen. Jeg har derfor desværre ikke været så meget på vandet i havkajakken. Jeg får til gengæld trænet kajakpolo en gang om ugen med nogle af de andre fra Bornholms Kajakklub. Dermed bliver teknikken og min eksplosivitet trænet.

Jeg nyder, når jeg enten kan komme i svømmehallen til kajakpolo eller komme på vandet i havkajakken og dermed få en pause fra bachelorskrivningen.

For mig er disse pauser hvor jeg kan ligge hovedet helt fra mig og “bare” være i den givne aktivitet, virkelig guld værd. Det er her hvor jeg lader batterierne op og finder glæden igen, når jeg er gået død i bacheloropgaven.

 

Vinterbadning

Som sagt kan det godt være svært at finde tid til at tage på vandet, når man sidder og arbejder i de lyse timer. Jeg ror ikke meget i mørke, da jeg for det meste ror alene og derfor må tænke lidt på min egen sikkerhed og ikke tage ud når der er bølger. 
Jeg er derfor begyndt at vinterbade og gå i sauna i Hasle Badeklub for oftere at få en pause fra opgaveskrivningen. Udover pausen fra opgaveskrivningen, så træner jeg at være i det kolde vand, så jeg kan undgå at gå i panik og bevare kontrollen, hvis jeg skulle vælte med kajakken på vej Danmark Rundt.

Hasle Badeklub – Turen ned i det 5 grader varme vand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kajak-Lasse – Lasse A. Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk