Close

Cykeltur, nye sponsorer!

Min dag er startet med en virkelig dejlig morgen cykeltur fra Thurø til Svendborg. Langs vandet i helt stille vejr. Det var en tur, jeg førhen cyklede hver dag, men de sidste 3,5 år har jeg boet på Bornholm. Jeg må sige at noget af det jeg har savnet, er denne cykeltur langs vandet.

 

I min tid på Bornholm har jeg mange gange tænkt på de morgener, hvor jeg cyklede forhastet afsted indtil jeg nåede Thurø dæmningen, hvor solen stod op i øst over Skårup Sund, og derfor måtte sætte tempoet ned for lige at nyde synet.

 

Netop synet skal man passe på, når man er på vandet med den stærke vintersol. Derfor er jeg glad for at kunne præsentere Profil Optik Ravn i Svendborg som sponsor. Med deres hjælp er mine øjne nu i sikkerhed for sol og kold vind.

 

Tak til Profil Optik Ravn i Svendborg for støtten.

Strøm = Sandberg Active

Jeg er også glad for at kunne løfte sløret for, at Sandberg Active har valgt at støtte mit projekt, så jeg kan få strøm på de forskellige apparater. Dette bevirker, at I kan følge med i hvordan turen går, selvom jeg ikke har en stikkontakt i nærheden.

 

Tak til Sandberg Active for støtten.

 

Du kan se de foreløbige sponsorer her.

 

Nu står den på kajaktræning god aften til dig og dine kære.

 

Det Handler Om At Ville Det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kajak-Lasse – Lasse A. Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk