Close

Ny sponsor, møde med Morten og ny pagaj

Daniamant er ny sponsor på projektet 

I går måtte jeg stå tidligt op for at tage til Slangerup, hvor min nye sponsor Daniamant holder til.

Daniamant er et firma, som producerer lys til de redningsveste som forefindes på f.eks. færger og krydstogtskibe. Disse lys kan man også bruge på sin redningsvest, når man ror mørkeroning. Daniamant er også skaberen af ODEO Distress Flare, der er en af fremtidens nødraketter. ODEO Distress Flare vandt “Best Safety Product of the Year by Safety at Sea Awards 2018“.

 

ODEO Distress Flare er dog ikke en raket, men en lygte som blinker SOS med et meget kraftigt rødt lys. Derudover benytter ODEO Distress Flare infrarødt lys. Det infrarøde lys gør, at mandskab ombord på redningshelikoptere også kan se den. ODEO Distress Flare kommer til at sidde på min ene skulder fastspændt på redningsvesten, så jeg let kan nå lygten.

 

Jeg er utroligt glad for at Daniamant vil sponsorere mig og hjælpe mig med sikkerheden på vandet.

Frokost med Morten fra Strategicoach

Efter det konstruktive møde hos Daniamant rejste jeg videre til Holbæk for at spise middag med Morten fra Strategicoach. Morten fra Strategicoach skal have en kæmpe tak for deres støtte og vejledning siden starten af dette projekt.

Fra den første gang jeg fortalte Morten om at jeg vil ro Danmark Rundt i Havkajak, har Morten fundet projektet interessant og var ikke sen til at tilbyde, at Strategicoach ville give en hjælpende hånd med forberedelserne til dette projekt. Strategicoach har dermed gjort det muligt for mig at føre min drøm ud i livet.
Strategicoach har hjulpet mig til at bygge et godt fundament for at finde yderligere sponsorere.
Det lyder meget seriøst at bygge et solidt fundament op, men det har været en meget spændende og lærerig proces, hvor Morten har været rigtig god til at gøre det til et sjovt arbejde, og det var derfor nogle gode breaks fra den bacheloropgave som skulle skrives imens.

Tak til Morten fra Strategicoach for den kæmpe hjælp, du har ydet indtil videre og for den hyggelige frokost i går.

Sponsorer

Lasse (Kajak-Lasse) og Morten fra Strategicoach

Ny pagaj fra Gram Kajak 

Jeg nåede så senere hjem til mor og far, hvor jeg bor indtil jeg har roet Danmark Rundt i Havkajak. 

Gram Kajak havde for en uges tid siden sendt min nye pagaj hjem til mine forældre samt en fold ud stol, så jeg har gået og glædet mig til at få åbnet pakken. Fold ud stolen kommer med som luksus, hvis der vel at mærke er plads i kajakken. Pagajen er en grønlænderpagaj af typen Gram 9000D Delbar carbon pagaj

 

Før i dag har jeg aldrig roet med en grønlænderpagaj, så det var spændende, om jeg ville føle mig tryg med den.
Jeg ville derfor ud og ro i dag, så den kunne blive afprøvet, og for at jeg kan nå at lære den at kende, inden jeg begiver mig ud i Vadehavet og Vesterhavet.
Jeg var så heldig at kunne låne en kajak af Iben, som var deltager ved Bornholm Rundt i Havkajak 2018. Iben er så flink, at hun tilbød mig at benytte hendes kajak i nogle dage.

 

De første mange tag følte jeg manglede greb/modstand i vandet, men jeg ror også normalt med en europagaj med et stort blad. Det blev dog meget bedre efterhånden som turen gik, og det var en meget positiv oplevelse. 
Det blev en tur på 18 km i helt stille tåget vejr. Det er lettere magisk at ro i dette vejr.
Inden jeg gik på land, skulle jeg da også lige se, hvordan pagajen er at rulle med. Jeg vil sige det er meget behageligt, og jeg kunne let mærke hvordan bladet ligger i vandet.

 

Tak til Gram Kajak for at bakke op om projektet 

Lasse benytter Gram 9000D Delbar carbonpagaj for første gang.

Turen ud gennem Skårupsund

 

 

Det Handler Om At Ville Det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kajak-Lasse – Lasse A. Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk