Close

Dag 14 Lild Strand - Blokhus

Dagens vejr

 

Turen i dag blev på 39,87 km fra Lild Strand til lidt syd for Blokhus.
Vinden var 2-4 m/s fra sydvest
Bølger maks 0,25 m fra sydvest
Strøm nordøstgående med 0,5 knob

TV2 Nord med på dagens etape

I dag har det været en lidt speciel dag. Jeg vågnede kl 6:30 og skulle gøre mig klar til at journalisten fra TV2Nord kom på besøg. Han var tidligt på den og startede optagelser, imens jeg spiste min morgenmad. Alt hvad jeg lavede blev filmet, lige til jeg kom på vandet. Det er lidt specielt at skulle filmes, jeg syntes godt det kan være lidt svært og grænseoverskridende. Men denne tur har jeg jo startet for at finde og flytte mine grænser. Jeg fik givet interview til kameraet, pakket min kajak, hvorefter jeg kunne tage ud og ro afsted. Jeg har glædet mig til at komme på vandet igen, nu hvor jeg har holdt et par dages hvil. Vejret var fantastisk. Jeg fik det hurtigt varmt og endte med at smide hue og hjelm. Solbrillerne kom på.

Det har været en fantastisk dag på vandet ikke mindst fordi kysten er begyndt at ændre sig, så det ikke kun er sand sand og sand, men der er noget mere for øjnene. En af højdepunkterne var da jeg roede forbi Bulbjerg og resterne af Skarreklit. Da følte jeg mig næsten i vante omgivelser med tanke på Bornholm. Jeg startede jo med at ro kajak rundt langs de bornholmske klippekyster.

Da jeg var lidt syd for Svinkløv Badehotel kom en af TV2’s droner og filmede mig på vandet, det var en ret sjov oplevelse. Resten af turen gik det godt frem til dagens mål. Her stod morgenens journalist og ventede på mig så vi kunne afrunde dagen med lidt slutbilleder og interview.

 

Du kan se interviewet her: TV2 Nord – Lasse sejler Danmark rundt

Efter interviewet gik kampen ind for at finde et sted at slå teltet op, hvor jeg nu ligger og skriver blog mens brænderen kører, så jeg kan holde varmen og tørre tøjet.

Jeg ligger nu og er glad for resultatet af dagens interview.

Resten af aftenen skal gå med at sætte mig ind i GoPro funktioner.

Desuden skal kroppen strækkes ud, samt spise alt jeg lyster.

 

Det Handler Om At Ville Det!

2 Comments on “Dag 14 Lild Strand-Blokhus

Lars Gram
26. februar 2019 at 21:57

Godt du føler dig udhvilet og motiveret, og kroppen vil afsted igen.

Rigtig godt indslag på TV.

Du har ret. Kysten med sand, sand og sand er kedelig, og det varer lidt endnu, men så bliver det grønt og frodigt 🙂

Svar
Tue Olesen
26. februar 2019 at 22:16

Fedt at du er kommet godt afsted, kursen er igen mod nord, og du ser ud til at nyde solen!

Ses der ude!

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kajak-Lasse – Lasse A. Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk