Dag 15 Blokhus-Hirtshals

Turen gik i dag fra Blokhus til Hirtshals en tur på 56,29 km
Vinden var på 8-10 m/s fra sydvest
Bølgerne kom fra sydvest og var på 1-1,5 m
Strømmen var nordgående med 0,25 knob

Vedholdende tåge og hyggelig deletape med Tue

Dagen startede stille og roligt som den plejede bortset fra at det var utroligt tåget.

Jeg mødtes med Tue fra OnAdventure efter et par kilometer. Han fulgte mig her efter de næste 16 km inden han vendte om.
Det var rigtigt hyggeligt at snakke og ro med Tue.
Tak fordi du kom forbi Tue.

Da Tue vendte om var det stadig utroligt tåget, men da jeg efter 25km nåede Rubjerg Knude Fyr lettede tågen. Tågen lettede på en måde jeg ikke har oplevet før, jeg kiggede mig rundt og så var tågen væk på utroligt kort tid.

Det har været en lang dag. Jeg vågnede 6:30 og kom på vandet kl 9:10. Jeg kom først på land ved Hirtshals kl 17:45  og først kl 19:00 stod mit telt. Siden har jeg spist, indrettet mig og skrevet blog.

Efter denne lange dag trænger jeg til en god nats søvn.

I ønskes Alle en fortsat god aften og nat.

Det Handler Om At Ville Det!

2 Replies to “Dag 15 Blokhus-Hirtshals”

  1. Fortsat god tur. Hvis du mangler noget, når du passerer Frederikshavn , må du gerne skrive/ ringe. Jeg bor tæt ved Rønnerhavnen.
    41829210

  2. Kære Lasse.
    Det er rigtigt dejligt at følge dig, i forsøget på at opfylde dit mål, som vi lærte at kende gennem dine sidste måneder på Bornholm. Vi følte at det var en sej udfordring til sig selv, det handler om at ville, og du vil jo, det lyser ud af øjnene. Vi ønsker at vejret holder og er med dig på resten af turen.
    Pøj, pøj fra “bedsteforældrene” på Bornholm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *