Close

Dag 16 Hirtshals - Gl. Skagen / Højen

Dagens vejr

 

Turen i dag blev på 35,51 km fra Hirtshals til Gl. Skagen / Højen.
Vinden var 0-4 m/s fra sydvest
Bølger maks 0,75 m fra vest
Strøm 0,25 knob nordøstgående

 

Provianteringsdag

I dag har det været en dejlig dag. Jeg vågnede allerede kl 06:00 uden brug af vækkeur, men besluttede mig for at putte videre efter at havde været ude af teltet for at tisse. Morgenen var stille og rolig, fordi jeg ikke kunne ro fra Hirtshals, før jeg havde provianteret inde i byen. Jeg skal jo bruge en masse energi under denne tur, og jeg føler at jeg hele tiden har brug for at spise. Jeg spiste to stykker rugbrød til morgenmad og gik ind mod Hirtshals en tur som tog en times tid. Jeg fik handlet en halv liter sødmælk, Cocio, rugbrød og muslibarer. Sødmælken røg ned med det samme, hvorefter turen gik videre til hyttefadet, hvor jeg fik dagens andet måltid: en bøfsandwich med stegte kartofler til. Det var rigtigt lækker men måske også lidt voldsomt at spise kl 10 om morgenen.  

Jeg gik tilbage til teltet langs vandet denne gang, det blev til i alt 11 km.

Fik banket på ved et sommerhus for at få fyldt mine vandbeholdere op inden jeg skulle ro videre. Tak for det.

 

Eftermiddagstur

Kl. 13:22 var jeg klar til at tage på vandet og ro mod nord jeg roede af sted i det fantastiske vejr. Jeg tror vandet på denne etape var så tæt på havblik som man nok kan komme på disse kanter, det var vildt dejligt.

Min slutdestination blev Gl. Skagen / Højen, hvortil jeg kom i mørke.

Nu sidder jeg hos nogle søde mennesker som har tilbudt mig at overnatte i deres anneks, da jeg spurgte om jeg måtte låne græsplænen til mit teltet.

 

Tusind tak for det.

 

Det Handler Om At Ville Det!

One Comment on “Dag 16 Hirtshals-Gl. Skagen / Højen

Jette
28. februar 2019 at 23:13

Godt på hej!!

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kajak-Lasse – Lasse A. Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk