Close

Dag 18 Frederikshavn - Asaa

Dagens vejr

 

Turen i dag blev på 41,9 km fra Frederikshavn til Asaa Havn.
Vind 2-8 m/s fra sydvest og vestsydvest.
Strømmen var nordgående med 0,25 knob
Bølgehøjden var på maks 0,5 m.

Is på vandet

Morgenen startede stille og roligt i Frederikshavn Kajakklub, da klokken var ca. 7:30 kom der nogle af medlemmerne og hilste på mig, det var hyggeligt. Jeg fik pakket færdig og satte mig i kajakken. “Dykkeren” fulgte mig forbi Frederikshavn, hvorefter vi slap hinanden. Tak for en hyggelig tur.
På starten af turen legede vi isbrydere, indtil vi kom ud af havnen.

Udfordrende Vind fra Sydvest

På hele turen var der modvind, men jeg holdt en god fart på ca 5,8 km/t.
Efter 20 km. startede den hårde mentale kamp. Kroppen var begyndt at kunne mærke dagens tur, og jeg følte ikke at der var den store fremgang. Men jeg ville nå Asaa som det mindste. Jeg kæmpede mig fremad i modvinden, og jeg var helt færdig da jeg kom i havn. 

 

Jeg fik tingene ud af kajakken og blev stoppet af en flink dame, som ville have et billede. Inden jeg ville slå teltet op, kiggede jeg mig lidt omkring og fandt nogle sheltere men de vendte forkert i forhold til vinden. I stedet mødte jeg Tommy som tilbød mig adgang til Asaa Sejlklub, hvor jeg sover i nat. 

 

Her mødte jeg det nye værtspar for Cafe Hawblik, som bød på ostemad, kage og kaffe. Tak for jeres gæstfrihed.

Cafe Hawblik

Nu sidder jeg hos Tommy og hans kone og får god aftensmad inden jeg tager tilbage til havnen og sover en velfortjent søvn. Endnu en gang, Tak til Jer.

 

Så dejligt at møde alle de søde gæstfrie mennesker som kun vil en alt det bedste.
Hyggeligt at udveksle erfaringer, oplevelser og historier med Jer alle sammen.

 

Det Handler Om At Ville Det!

One Comment on “Dag 18 Frederikshavn-Asaa

Carsten Rohde
3. marts 2019 at 6:52

Fedt med gæstfrihed. Man bliver så glad 🙂
Hvor går det bare fremad, dejligt at læse om din tur. Med din og Fylkirs tur, så er det nemt at komme igennem den mørke tid og glæde sig til vandet bliver lidt varmere. Var selv på vandet i går og det er sgu noget koldt.

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kajak-Lasse – Lasse A. Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk