Close

Dag 2 Tåge ved Fanø

Dagens vejr

 

I dag blev turen fra 17,30 km fra 

Tåge og vind 5-7m/s fra sydvest.

Dagen idag startede fint med god morgenmad og tørt tøj. Jeg fik stille og roligt gjort mig klar til dagen strabadser og tog afsted i tyk tåge.

 

Jeg overvejede et par gange om jeg skulle vende om med det samme, men vandet var fint roligt og vinden virkede ikke skræmmende. Jeg nåede at ro ca. 8km ud, hvorefter der begyndte at være brækkede bølger. Jeg sad og overvejede situationen og besluttede mig for at det ville være klogest at ro tilbage til Sønderho, da jeg ellers skulle gå i land et sted, hvor vandet ville nå op, når det begynder at stige igen. Jeg vendte om og nåede lige ind i kanalen til Sønderho Havn inden det lukkede til. Men jeg nåede det, og jeg lærte i dag, at nogle gange er det bedre at lytte til sin første indskydelse. Jeg ville i så fald have sparet min krop for 17km, og måske kunne jeg have set og oplevet Fanø noget mere. Men det er jo let at være bagklog.

 

HUSK:  Det Handler Om At Ville Det!

4 Comments on “Dag 2 Tåge ved Fanø

Lars Gram
14. februar 2019 at 19:31

Det er naturligvis ærgerligt at “spilde” kilometer, men sikkerhed frem for alt.
Håber på bedre forhold imorgen.

Svar
Lasse Boegh
15. februar 2019 at 18:09

Det er rigtigt og jeg er også glad for den beslutning jeg tog, det var set helt rigtige

Svar
Jette
14. februar 2019 at 21:19

Det bliver spännende at följe dig!

Svar
Per Michael Jensen
17. februar 2019 at 15:58

Kære Lasse. Stor respekt for din mission og ikke mindst for at du tager af sted på denne årstid. Uanset hvad vestkysen måtte byde på er det det hele værd når du har Kronborg om styrbor. Alt det bedste til dig!!! Knæk og bræk. Per Michael (DK rundt i 2011)

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kajak-Lasse – Lasse A. Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk