Close

Dag 3 Sønderho - Skallingen

Dagens vejr

 

I dag blev turen 33,27 km fra Sønderho til Skallingen.

Vinden var på 5-7 m/s fra sydvest

Bølgerne var maks 0,5 m.

Jeg vågnede op i morges til et opkald fra en sød journalist fra DR P4 Syd, som ønskede et interview når jeg skulle på vandet, hvilket var helt fint med mig. Jeg gik derefter igang med at pakke mine ting sammen, spise morgenmad og gøre mig klar til dagens tur.

 

Solen skinnende allerede, og det var den flotteste morgen, jeg længe har set. Det var lidt diset men ikke noget der gjorde noget, og det var tydeligt at solen ville brænde igennem hurtigt. Morgenmaden blev spist sammen med familien som havde givet husly for natten, og derefter på med headset så jeg kunne komme i radioen, mens jeg pakkede kajakken.

En ny tur

Jeg kom afsted ca. kl. 10, og det passede med at højvandet toppede, så jeg kunne komme vest ud gennem kanalen fra Sønderho Havn uden for meget modstrøm, hvorefter kursen blev sat mod Skallingen.

Det klare vejr bidrog til en hel ny tur i dag, hvilket var super fedt. Jeg fik set sæler, mennesker, fugle og en forlist fiskekutter ud for Fanø. Ved frokost tid tog jeg mit rugbrød og peberspegepølsen frem på kajakken og tilberedte en lækker klapsammenmad som blev spist med velbehag, efterfulgt af lidt mørk chokolade. Hyggeligt at spise ude på vandet.

 

Jeg krydsede Grådybet og nåede vel frem til Skallingen. Jeg havde aftalt at mødes med mine bedsteforældre fra Alslev ca. midt på Skallingen, hvor de let kunne køre til. De sidste kilometer var ret hårde. Jeg kunne mærke musklerne i mellem skulderblade er blevet brugt godt. Kl. 15 anløb jeg kysten.

 

Efter at have spist aftensmad hos min mormor og bedstefar, er jeg tilbage i min lille lejr, hvor jeg sover i nat.

 

Det Handler Om At Ville Det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kajak-Lasse – Lasse A. Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk