Close

Dag 22 Bønnerup Strand - Grenaa

Dagens vejr

 

I dag gik turen fra Bønnerup Strand til Grenaa, en tur på 20,9 km
Vinden var på 8-12 m/s fra syd
Bølger op til 1 m fra sydøst
Strøm nordgående op til 2 knob

Jeg vågnede af mig selv kl 6:30 og skyndte mig at pakke så jeg kunne komme tidligt afsted, før vinden tog til.

Vandet var som når man er syd på

Min krop havde det godt i dag, og jeg kunne holde et tempo på 5,2 km/t trods den modvind jeg havde på etapen.

Kurs direkte mod Grenaa Skyline

Musikken havde jeg sat i mine øre inden jeg tog fra land. Så turen gik let indtil jeg nåede 2-3 km før Grenaa hvor strømmen tog til, og derved sænkede min hastighed til ca 3 km/t.

Jeg håber at vinden falder lidt til i morgen, hvor jeg gerne vil nå til en destination hvorfra mit kryds til Sjællands Odde kan begynde.

 

God aften til Jer alle sammen…

 

Det Handler Om At Ville Det!

Jeg er stadig med på turen

5 Comments on “Dag 22 Bønnerup Strand-Grenaa

Lars Gram
6. marts 2019 at 20:45

Det ser ud til du får et par dage til at finde et godt udgangspunkt for krydsningen, med den vejrudsigt jeg lige så.
Jeg krydser fingre for der kommer et vindue.

Svar
Henrik felding
6. marts 2019 at 21:47

Hej lasse – ja det var en dag med modvind, modbølger og modstrøm, men godt klaret med de forhold. Nu må du se at snige dig ned til Elsegårde. Forhåbentlig er der en let medvind fra vest forude. Rigtig god tur.

Svar
Kajakportalen
7. marts 2019 at 9:14

Hvordan gør du i forhold til sikkerheden på krydset Grenaa-Odden?

Svar
Henrik Felding
7. marts 2019 at 22:35

Hej Lasse – Jeg var spændt på at se, hvordan du klarede dagen i dag, og det er bare skønt at vide, at du nu er på det rette sted – klar til det store hop. Godt gået! Mine forældre boede i mange år op ad Katholm skoven lige nord for Glatved og havde udsigt til Hjelm fra køkkenvinduet, og for nogle år siden var jeg på en dagstur i kajakken fra Elsegårde Strand til Hjelm tur/retur. Så man kender lokaliteterne. Men turen til Sjællands Odde er respektindgydende…. du har brug for det rigtige vejr ….. vi krydser fingre og ønsker det bedste for dig ! Pøj – pøj !

Svar
Thomas Rigstad-Andersen
7. marts 2019 at 20:10

Käre Lasse, spändende at fölge Dig. Flot hvad Du gör – beundrer Dig og Din plan. Bliv ved at kämpe og udvikle Dig – pas godt paa Dig selv. Krydse Storebält i kajak om vinteren – er sikkert ikke i smaatingsafdelingen. Kämp videre – Thomas

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kajak-Lasse – Lasse A. Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk