Close

Dag 23 Grenaa - Elsegårde

Dagens vejr

 

I dag gik turen fra Grenaa til Elsegårde en tur på 32,54 km.
Vind 4-8 m/s fra sydsydøst og syd
Bølger op til 0,75 m
Strøm nordgående med op til 0,75 knob

Jeg startede dagen kl. 4, hvor jeg pakkede sammen, og kl. 05.50 tog jeg på vandet.

Det var mørkt og tidligt, men jeg måtte afsted for at nå frem inden vinden igen skulle tage til kl. 13.

Tidligt morgen i Grenaa havn

Det var en grå morgen, men det var dejligt at se lyset komme stille og roligt. Jeg roede derudad og de første 10 km. var det med vinden lige i snuden, så det var dejligt at runde en pynt, hvorefter vinden kom mere som sidevind. Sidevinden gjorde jeg kunne få farten lidt op igen, men det varede ikke længe før jeg mødte en kraftig strøm som tog alt farten. Jeg skulle kæmpe og bruge alle mine kræfter, hvorfor jeg desværre ikke fik taget noget billede af lastepirren ved Glatved Grusgrav.

Fast grund under kølen

Jeg er roet til Elsegårde for at være klar til at krydse over Kattegat til Sjællands Odde. Vejret ser dog ikke for lovende ud de næste dage, så jeg bruger dagene på at forberede mig praktisk, fysisk og mentalt.

Den sidste halve time tog vinden til og kroppen blev træt, men jeg kom fint i land.

 

God aften til jer – og lad være at blæse væk…

 

Det Handler Om At Ville Det!

Det skarpe øje kan ane ø’en Hjelm i horisonten

3 Comments on “Dag 23 Grenaa-Elsegårde

Peter Bundgaard
7. marts 2019 at 22:18

Det er stærkt af dig at tage sådant et træk i dag. Her på Fyn har det pivstormet i dag og jeg har tænkt på dig.
Nu har du potioneret dig, så du er klar til det det store kryds. Håber for dig at der inden længe og hurtigst muligt vil komme et hul i blæsten, så du kan begive dig ud på krydset.

Svar
Malene Jørgensen
7. marts 2019 at 23:26

Det er ret hyggeligt at følge dine strabadser.
Du må sige til hvis du har brug for noget når du når Rørvig. Bor i Nykøbing så kan hurtigt komme frem.
Held og lykke over det store vand.

Med venlig hilsen Malene

Svar
Finn Snoer Clausen
8. marts 2019 at 17:10

Hej Lasse. Sejt padlet. Desværre passer det nok ikke med at vi er på Odden, men jeg kom til at tænke på, det var måske en ide at lande i Havnebyen. Der er lige ved siden af havnen, nogle meget fine sheltere, der ligger rimeligt i læ. Bare en tanke 😉 Pøj, pøj med krydset, forhåbentlig får du en fornuftig vestlig vind, der kan hjælpe dig på vej. Finn, og skal uden tvivl hilse mange gange fra Ida

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kajak-Lasse – Lasse A. Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk