Close

Dag 25 Hviledag

Dagens vejr

 

I dag gik turen fra Elsegårde til Elsegårde Strand en kort tur på 2,7 km
Vinden var fra sydvest på 8-10 m/s
Bølger op til 1 meter fra sydøst
Strøm nordvest gående på ca 0,5 knob

Lagt i position til det store kryds

Der var i dag mere arbejde i at pakke ned og op igen, end der var tid på vandet men jeg ville lidt længere mod syd, for at opnå et optimalt startpunkt til krydset over mod Sjællands Odde i morgen. Og for at jeg ikke skal slæbe mine ting og kajak længere end højst nødvendigt inden jeg skal starte turen i morgen tidlig.

 

Turen tog ca 30 minutter og jeg fik hurtigt sat teltet op. Nu er brænderen i gang med at lave varme i teltet, og det elektroniske udstyr som skal bruges i morgen er sat til opladning i min powerbank.

Dagen skal jeg bruge på at lave de sidste udregninger inden krydset starter i morgen.

I eftermiddag var min mor og far forbi. De inviterede mig på cafe’ – det var dejligt at se dem.

 

Ha’ en god aften allesammen…

 

Det Handler Om At Ville Det!

Lasse i Blæsevejr på Sydjurs

Regnbuen ender midt på Hjelm i baggrunden

Cafehygge

2 Comments on “Dag 25 Hviledag

Ida Snoer Clausen
9. marts 2019 at 21:02

Rigtig god tur Lasse – Ærgeligt vi ikke er på Odden til at tage imod dig i morgen. Det ser jo ud til at du får rygvind på turen. Pas på dig selv.
Ida

Svar
Dorthe Ingerslev Jønch
10. marts 2019 at 6:41

Hej Lasse. Hvor er du sej og viljestærk. Håber krydset vil gå godt. Jeg er gammel kollega til din far, da han arbejdede på Ardo i Nyborg. Vi har været til et par Eventyrløb sammen i Odense da du var en bette knægt. Nu er du stor og stærk og ror Danmark rundt i havkajak. Om vinteren.. Sejt. Jeg ror også selv havkajak, er medlem af Nyborg Kajak klub og er vild med det. En langvarig skulderskade holder mig desværre på land pt, men jeg kommer på vandet igen. Savner det rigtig meget. Jeg ønsker dig god vind, god tur og alt det bedste på resten af turen. Du vil det og gør det det !!

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kajak-Lasse – Lasse A. Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk