Close

Dag 33 Ulvshale - Pomlerenden

Dagens vejr

 

I dag gik turen fra Ulvshale til Pomlerenden en tur på 15,21 km
Vinden var på 8-10 m/s kom fra sydvest.
Bølgerne kom fra nordvest og var op til 0,25 m
Strømmen var uden betydning

Jeg fik i dag dejlig morgenmad med æg, bacon og bønner samt rugbrød mm.

Efterfølgende gik jeg på vandet og startede dagens etape mod Pomlerende, hvor jeg kan ligge i læ for den kraftige vind. Min krop er tappet for energi. Jeg har kæmpet med dehydrering de sidste dage, så det var en hård tur for min krop, trods at jeg havde medvind. Jeg har slået lejr i Pomleskoven, hvor jeg bruger resten af dagen på at spise, drikke og sove, således at kræfterne kan komme igen. Det blæser meget fra vest, hvilket kan bruges positivt til korte distancer og restituering af min krop.

I øjeblikket handler det virkelig om at ville det…!

 

God søndag til Jer alle…

 

Det Handler Om At Ville Det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kajak-Lasse – Lasse A. Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk