Close

Dag 34 Pomlerenden - Klintholm Havn

Dagens vejr

 

I dag gik turen fra Pomlerenden til Klintholm Havn, en kort tur på 15,13 km
Vind 8-14 m/s fra sydvest
Bølger op til 1,25 m fra sydvest
Strømmen var ubetydelig

Jeg har det godt igen

Jeg har i nat sovet virkelig godt ude i skoven. På 24 timer har jeg sammenlagt fået sovet ca. 14 timer. Jeg har samtidig fået spist en masse og drukket vand med elektrolytter, og det har hjulpet rigtig godt på kroppen og hovedet. Jeg har slappet af i teltet indtil kl. 13, hvor jeg begyndte at pakke sammen og bære det hele ned til kajakken.

Der var en lang og stejl trappe ned til vandet, som kunne tage livet af en mand i lidt dårligere form.

 

Et lille jubilæum

Det har været en tur som jeg har glædet mig meget til, da Møns Klint er et af de flotteste steder jeg tidligere har været på tur i kajak. Det var samtidig den etape, hvor jeg rundede de 1000 km.

 

Igen en flot oplevelse

Jeg blev ikke skuffet. Klinten var igen utroligt flot, og det samme var vandet. Samtidig havde min krop det virkeligt godt igen, så det var en dejlig oplevelse. Efter 7-8 km stod den igen på modvind, hvor der var meget kraftige vindstød, hvorved fremdriften blev taget ud af kajakken.

Nu ligger jeg i teltet og vil igen sove længe i morgen, da jeg først skal på vandet kl. 10.00 for at ramme tidevandskiftet ved Grønsund og derved få medstrøm kl. 15.

 

God aften

 

Det Handler Om At Ville Det!

2 Comments on “Dag 34 Pomlerenden-Klintholm Havn

Ida snoer clausen
18. marts 2019 at 21:18

Wauv nogle smukke billeder. Møns klint er altså et magisk sted.

Svar
Rolf
18. marts 2019 at 21:29

Godt gået Lasse.
God tur videre.

Vi følger dig med glæde og stolthed.
Nina og Rolf

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kajak-Lasse – Lasse A. Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk