Close

Dag 35 Klintholm Havn – Stubbekøbing

Dagens vejr

 

I dag gik turen fra Klintholm Havn til Stubbekøbing en tur på 33,1 km.
Vind 2-8 m/s fra nordvest 
Bølger maks 0,25 m
Strøm op til 1,5 knob

En dejlig dag

Jeg kunne i dag sove længe da jeg var nødt til at planlægge min tur efter at strømmen skulle vende i Grønsund. Jeg roede langs kysten stille og roligt i et fantastisk vejr. Modvinden var mere eller mindre ubetydelig, det at solen skinnende og naturen var flot gjorde at turen blev fantastisk dejlig. Det var virkeligt dejligt at vinden var faldet og at solen skinnende efter nogle regnfulde dage hvor kroppen og hovedet ikke har haft det godt.

Min krop havde brug for det rolige tempo til at starte med men som turen skred frem blev den helt klar, og jeg glæder mig til igen at få en lang dag på vandet i morgen.

 

Da klokken var 14 ankom jeg til et spot hvor jeg kunne sidde i læ og spise og drikke mens jeg skulle vente 1 time på at strømmen ville vende og blive vestgående, så jeg ikke både skulle kæmpe imod modstrøm og modvind.

Jeg har indtil i dag skulle have land på min højre side hele tiden, men idag blev navigationen tricky da jeg nu skal have land på min venstre side det næste lange stykke. Mon ikke det er meget godt for min nakke?

 

Vinden var steget til omkring 6-8 m/s men strømmen hjalp mig frem så jeg kunne ankomme til Stubbekøbing Roklub kl 17:00

Her stod nogle stykker og bød mig velkommen, så da jeg havde pakket kajakken ud gik vi i klubben og fik en hyggelig snak.

Nu er jeg taget på en hyggelig thairesturant for at spise aftensmad og skrive bloggen til jer.

 

Jeg håber at I har haft en fantastisk dag ligesom jeg.

 

Det Handler Om At Ville Det!

Højt vejr i dag

Venter på at komme i vandet igen…

Blåt i blåt

Havblik syd for møn

Det skal opleves…

Mit drømmesommerhus

At være skarp er overvurderet…

Stubbekøbing Rohus

2 Comments on “Dag 35 Klintholm Havn-Stubbekøbing

Henrik Felding
19. marts 2019 at 23:23

Hej Lasse,
hvor er det skønt at følge med i, at du trods en hel del blæst er kommet fremad hver eneste dag. Bravo!. Og nu er det jo sydhavsøerne, så solskinnet i dag må have været skøøøøønt,
og det kan man også læse ud af din dagsrapport.
Vi følger med hver eneste dag, og ønsker dig god fremdrift – og husk at nyde turen, men den er i gang !!!!
Ingild og Henrik fra Silkeborg (og havkajak-roere i det sydfynske ø-hav gennem 10 år)

Svar
Glen Oxfeldt
20. marts 2019 at 9:12

Hej Lasse
Herligt at følge dig.
Det første jeg gør, hver morgen, er at se, hvordan dagen i går er gået.
🙂 Glen

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kajak-Lasse – Lasse A. Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk