Close

Dag 32 Rødvig - Ulvshale

Dagens vejr

 

I dag gik turen fra Rødvig til Ulvshale en tur på 44,86 km
Vinden var på 6-10 m/s kom fra vest og sydvest men skiftede til syd.
Bølgerne kom fra sydvest og var op til 0,5 m
Strømmen var vestgående med op til 0,5 knob

Konstant modvind

Turen idag har stået på modvind det meste af tiden, så jeg har gjort stop i 2 havne for at spise uden at blive skubbet tilbage. Efter jeg har drukket vand med elektrolytter (salte), har min krop og mit hoved haft det bedre end de foregående dage. Jeg har spist uden at få kvalme, hvilket har været super dejligt og absolut tiltrængt.

Dagen idag har været grå og regnfuld. Jeg satte fra morgenstunden Ulvshale som mål og fortsatte, selvom det var hårdt i modvinden. Jeg er nået godt frem til Ulvshale på Møn. Nu sidder jeg hos Carsten som roede Danmark Rundt i Havkajak i 2013. Så der er god mad og hyggelig kajaksnak i aften.

 

I ønskes en hyggelig lørdag aften…

 

 

Det Handler Om At Ville Det!

Kajak-Lasse på vej Danmark Rundt i Havkajak

3 Comments on “Dag 32 Rødvig-Ulvshale

Hej Lasse
Ulvshale – det minder mig om vores dejlige tur til Møns Klint sidste forår – nu kan du begynde at skimte Flensborg Fjord !! – ok lige et par kryds inden. Godt roet her i “efterårsmåneden” marts – pas på dig selv også resten af turen.

Svar
Tue Brems Olesen
17. marts 2019 at 8:50

Glæder mig at høre at motoren virker – det er så godt at du løbende justerer ind, og tilføjer nye ting til proviantlisten. Det er klart at med så mange dages hårdt arbejde i koldt vejr på vandet, der skal virkelig tænkes over kosten for at holde hjem!

GOD TUR VIDERE!

Svar
Lars Gram
17. marts 2019 at 10:33

Det er læring på den kontante måde omkring kost. Heldigt du ved noget om ernæring og kroppens funktioner, så du kunne finde lige det du havde behov for. Der brændes meget energi når kroppen arbejder så hårdt som din gør, hver dag!
Sikke mange herlige mennesker du møder undervejs med overnatning under civiliserede forhold 🙂

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kajak-Lasse – Lasse A. Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk