Close

Dag 6 Søndervig - Thorsminde

Dagens vejr

 

Turen i dag blev på 30,36 km fra Søndervig til Thorsminde.
Vinden var på 6-8 m/s fra sydvest.
Bølger mellem 1-2 m fra sydvest.
Strømmen nordgående med 0,5 knob.

Jeg har i nat sovet rigtigt godt i en dejlig seng hos Lisbet og Henning. Da jeg vågnede nærmest løb Henning i køkkenet og lavede varm havregrød til mig. Det var luksus – endda med kanel som jeg er vild med. Jeg tjekkede derefter mine ting igennem og fik lavet nogle sikringer af noget udstyr. Henning kørte mig, kajak, og udstyr til Søndervig. Efter jeg havde pakket kajakken, gik turen ud gennem brændingen fint. Kursen blev sat nordpå.

Afsted gik det på bølgerne som i dag var lidt større og bedre at ride på. Det var fedt. Ved 11 tiden tog jeg en pause på stranden, hvor landingen gik super godt. Turen ud var dog lidt besværlig og tog en del energi men ud kom jeg. Da jeg nåede syd for Thorsminde, kunne jeg godt mærke, at jeg snart skulle i land og lade min krop restituere. Så jeg gik i land på kysten lige nord for indsejlingen.

Lejren skal op

På land startede dagens hårdeste opgave, nemlig at bære alle tingene om bag de høje stejle klitter. De to poser blev båret op en af gangen, for til sidst at hente kajakken. I alt brugte jeg to timer på dette projekt.

Nu ligger jeg så også rigtigt godt i teltet og har lige spist min aftensmad og vil til at sove.

 

I ønskes en rigtig god aften!

 

Det Handler Om At Ville Det!

4 Comments on “Dag 6 Søndervig-Thorsminde

Jette
18. februar 2019 at 22:28

Spännande att följa dig! 🙂

Svar
Jan Dam
18. februar 2019 at 22:52

Super god læsning Lasse. Glæder mig til at læse om resten af turen.
God tur og pas på dig selv 😉

Svar
tovevorre@hotmail.com
19. februar 2019 at 13:42

Hej seje Lasse
Dejligt at se du kom til ro i Thorsminde efter alle strabadserne.
Rigtig god vind fremover.
Hilsen Mogens Og Tove fra Viborg

Svar
Kirsten og Hans Knudsen
19. februar 2019 at 19:35

Meget spændende at følge dig rigtig god tur. Kh Kirsten og Hans Knudsen

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kajak-Lasse – Lasse A. Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk