Close

Dagen før starten

Det har idag været en dag med masser af kriller i maven. Min store tur, Danmark Rundt i Havkajak starter imorgen tidligt. Jeg har sat vækkeuret til kl 05:00 for at jeg kan vågne stille og roligt, og for at jeg kan prøvepakke kajakken en gang, inden den skal slæbes ned til vandet, og turen kan begynde omkring kl 7:50.

Dagen idag er gået med at prøvepakke kajakken. Vægten på udstyret er ca 70 kg uden kajakken. Der er meget, men der skulle lige kunne være plads til det. Jeg har ellers brugt formiddagen på at snakke med medier, som vil komme og lave interviews. De to første kommer i morgen tidligt, og kl. 7:45 sender vi live til DR P4 syd, og en time efter tager jeg en snak med DR P4 Bornholm. Så tænd jeres radio og hør med.

 

Turen til Vidå slusen

Kl 12:00 kom Knud som selv er kajakroer og som har tilbudt i at køre mig fra Thurø til Vidåslusen, hvor jeg skal starte første etape fra. Det var en rolig tur med lidt flere opkald og med masser af god snak. Jeg kan godt mærke at jeg glæder mig, men jeg er også meget nervøs. Er alt pakket som det skal, har jeg husket alt og er 1. Etape planlagt ordenligt, men selvfølgelig er det det – jeg skal bare afsted og igang. Det bliver super fedt.

Jeg har været så heldig at kunne låne baghaven hos en familie her i Vidå til at slå teltet op, nu ligger jeg og forbereder det sidste til morgendagens etape.

God aften alle sammen…

 

Og HUSK: Det Handler Om At Ville Det!

3 Comments on “Dagen før starten

Anders Jørgensen
12. februar 2019 at 21:56

Held og lykke på din tur Danmark rundt.
Håber at vejret viser sig fra den pæne side.
Pøj pøj.

Svar
Kjel Sørensen
13. februar 2019 at 6:36

Hej Lasse
Når du kommer til Lolland kommer vi forbi din lejer med en lille kage( må man det?) Og moralsk opbakning.
God tur, pas på dig selv.
Hygge
Kjel Sørensen
FB “Havkajak Nakskov”

Svar
Lasse Boegh
13. februar 2019 at 21:34

Det må man hvis i også spiser med.det lyder rigtigt godt og jeg vil glæde mig til det

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kajak-Lasse – Lasse A. Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk