Close

Friluftsland bliver sponsor for Kajak-Lasse

Det er med stor glæde, at jeg kan annoncere at Friluftsland har valgt at indgå i et sponsorsamarbejde med mig under Danmark Rundt i Havkajak. Friluftsland er Danmarks førende specialforretning med udstyr til friluftsliv. Netop udstyr til friluftsliv får jeg brug for på denne ekstreme vinter-tur.

De sidste dages forberedelser

Jeg sidder nu i toget fra København på vej hjem efter et godt møde med Friluftsland. De sidste par dage har jeg arbejdet på at modificere teltet til turen sammen med min farmor og farfar. Jeg er så heldig, at farmor godt kan lide at sy, og farfar har det rigtige værktøj til reb. Så jeg kan få syet et net ind i kabinen i mit telt, så jeg kan lægge tøj til tørre. Farmor og jeg kæmpede den anden aften med at måle først teltet op og senere nettet. Vi installerede derefter en snor i nettet, så farfar kunne brænde torvet over de rigtige steder. Næste step bliver at sy kantbånd i teltet, så nettet bag efter kan sys fast. Jeg skal nok vise de færdige billeder, når projektet er færdigt.

Lasse og Farmor opgradere teltet

 

Det Handler Om At Ville Det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kajak-Lasse – Lasse A. Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk