Close

Min kajak er kommet og hele familien er sat i sving

I lørdags leverede Martin fra Teamkayak min nye kajak, som jeg skal bruge til at ro Danmark rundt i. Kajakken er en Nigel Dennis Explorer HV. Det er en kajak, som er skabt til lange ture med fuld oppakning. Samtidig er det en kajak, som er tæt i sin pasform, hvilket giver mig en god kontrol over kajakken. Jeg glæder mig rigtig meget til at tage kajakken i brug og til at øve nogle rul og selvredninger, så jeg kan blive fortrolig med kajakken. 

Forberedelser inden kajakken skal på vandet

Jeg har dog travlt lige nu med at få det sidste på plads, og jeg får heldigvis hjælp af min familie, som har mange gode og forskellige kompetencer. Nogle af disse kompentencer bliver brugt til at lave nogle optimeringer på kajakken, inden den skal på sin jomfrutur. Her får jeg bl.a. hjælp til af min far og onkel.  

Her i weekenden har vi nået en masse: 

  • – Far og jeg har limet syninger på tørdragt, spraydeck samt på handsker for at styrke dem. 
  • – Jeg har sammen med min far monteret to pvc rør, som reservepagajen kan ligge i, og som gør, at det er let at skifte pagaj undervejs. 
  • – Vi har installeret et skæg i finnen, så den kan trækkes ud, hvis den skulle sætte sig fast.
  • – Min onkel, far og jeg er lige nu i gang med at installere en fodpumpe, hvilket tager tid. Når vi er færdige med at installere fodpumpen, vil det færdige resultat blive vist her.  

Min farmor benytter sine kompentencer til at at sy en pose til min Trangia, og vi skal i gang med at sy et net i teltet. Nettet skal bruges til at tørre tøj og snorene skal bruges til at tørre tørdragten. Dette vil i også få at se når det bliver færdigt.


Mor hjælper med indkøb, at huske mig på ting jeg skal nå at ordne og med at gå pakkelisten igennem.

Jeg er yderst taknemmelig for at min familie støtter og hjælper mig med dette projekt.

 

Det Handler Om At Ville Det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kajak-Lasse – Lasse A. Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk