Close

Der arbejdes i døgndrift

Hej i har ikke hørt fra mig de sidste 3 dage, men det er simpelt hen fordi, at jeg har arbejdet hårdt for at gøre kajakken færdig. Jeg aftalte med mig selv for et par dage siden, at jeg ville ro Langeland Rundt, inden jeg begynder at ro Danmark Rundt i Havkajak.

Denne prøvetur vil jeg bruge til at vænne mig til kajakken og den fulde oppakning. Samtidig er det nu jeg skal finde ud af, hvad jeg har brug for på flerdagsture, og hvor meget vand jeg bruger i løbet af en dag.

 

Arbejdet op til Langeland Rundt har været meget spændende, og de sidste tre dage er gået med at: 

  • – Købe en ny telefon, Usete udgifter kommer altid når man ikke ønsker dem…  
  • – Snakke med min Farmor imens vi har syet net i inderteltet. Nettet skal bruges til at tørre tøj. 

 

Tak For hjælpen og en hyggelig dag Farmor. 

Arbejdet med forbedringer på kajakken

Så snart vi har spist aftensmad de sidste så par dage, er far og jeg gået i gang med at påsætte keelstrip på kajakken med hjælp fra mor. Keelstrip påsættes for at bestykke de mest udsatte punkter på kajakken. Man skal lige finde teknikken og tager sin tid, men så er det også blevet godt.

 

Vi fortsatte herefter med at lime fodpumpen i kajakken og tilpasse sugslangen. Det mundede ud i, at vi i går kunne bore hul i kajakken til skroggennemføringen, og nu er kajakken klar til brug. Det har været et stort arbejde med fodpumpen, især fordi at meget af målearbejdet foregår inde under dæk, hvor der kun kan være en arm eller et hoved… 

Pakning af udstyr

Da pumpen blev færdig i går, gik den store pakning i gang. Mor satte sig på gulvet med en liste vi lavede den anden dag, om hvad der skulle være i hver drybag, og jeg pakkede poserne. 

Det gik rimelig hurtigt alligevel, men vi blev først færdige med alt arbejdet kl 00:30 i nat, men sådan har det været de sidste mange dage. 

 

Langeland Rundt i Havkajak kan nu starte om et par timer når jeg har ordnet de sidste gøremål inden afrejsen. Jeg glæder mig meget til at komme afsted, og jeg har planer om at opdatere fra turen hver dag. 

 

God dag 

 

Det Handler Om At Ville Det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kajak-Lasse – Lasse A. Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk