Close

Danmark Rundt i Havkajak

Danmark Rundt i Havkajak

Danmark Rundt i Havkajak Rute

I sommeren 2018 besluttede jeg mig for, at jeg, efter endt uddannelse i vinteren 2019, ville erobre “Det Rød Hvide Bånd”, så det gennemførte jeg.

Jeg blev den yngste roer, og den anden der har roet Danmark rundt om vinteren alene.

 

“Det Rød Hvide Bånd” erobres ved at ro rundt om Danmark via en løst fastlagt rute. Ruten går rundt om Jylland, Sjælland og Fyn. Turens længde var for mig 1333 km. Man skal starte ved Vidåslusen i Vadehavet, og man slutter med at sætte hånden på Grænsesten nr. 1 som står ved Kollund Skov.

Turen skal være sammenhængende, og jeg skulle klare mig selv. Jeg måtte altså ikke ligge depoter ud, og når jeg skulle krydse, f.eks. fra Ebeltoft til Sjællands Odde, skulle det foregå uden følgebåd.

Du kan læse mere om reglerne for det Rød Hvide Bånd, og se hvem der tidligere har gennemført turen på Havkajakroerne.dk

 

Under Turen skrev jeg en dagbog hver dag. 

Herunder kan du læse min blog og få indblik i min tur. Du kan ligeledes læse om de sponsorerer som støttede mig på turen rundt. 

 

Det Handler Om At Ville Det!

Togtets Blog

Dag 24 Hviledag

Dag 24 Hviledag Hej allesammen. I dag holder jeg hviledag pga. stormen. Det blæser helt vildt, og det er store kræfter der er i gang

Læs mere »
Lasse i Blæsevejr på Sydjurs

Dag 25 Hviledag

Dag 25 Hviledag Dagens vejr   I dag gik turen fra Elsegårde til Elsegårde Strand en kort tur på 2,7 kmVinden var fra sydvest på

Læs mere »

Forberedelsen

Kajak-Lasse – Lasse A.Bøgh – Mail: kontakt@kajak-lasse.dk